opc_loader


Bezorgen

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland (vanaf EUR 50,- gratis) en in de Bollenstreek (gratis vanaf EUR 20,- met kortingscode GratisBollenstreek).
  • Bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 uur en 18.00 uur.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product 's-avonds wordt bezorgd.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van Post NL die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaalt. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.


Verkooppunten

Feel Your Web - Kanaalstraat 72 Lisse

Merken: WoodWick, Ashleigh & Burwood en Millefiori Milano 

Op dit verkooppunt kunt u kiezen uit minimaal 15 geuren WoodWick kaarsen en vind u elke maand ook 2 Geuren van de Maand met 25% kassakorting (zolang de voorraad strekt), Verder kunt u hier ook terecht voor Ashleigh & Burwood geurlampen en geuraroma's en geurstokjes van Millefiori Milano.

Mijn Winkelkraam - Hoofdstraat 65-67 Hillegom

Merken: WoodWick

Op dit verkooppunt kunt u kiezen uit minimaal 10 geuren /WoodWick kaarsen en vind u elke maand ook 2 Geuren van de Maand met 25% kassakorting (zolang de voorraad strekt)  

Polder Living & Lifestyle - De Dieze 50 Dronten

Merken: Yankee Candle, Greenleaf Gifts, LaCrosse en Village Candle 

Tip: In deze tijd van thuisquarantaine bezorgt Polder Living & Lifestyle op zaterdag de producten gratis in de gemeente Dronten! Shop hiervoor direct via de webshop van Polder Living & Lifestyle