opc_loader

Verpakking

Om een bijdrage aan het sparen van het milieu te leveren, verzenden wij onze producten zoveel mogelijk in gebruikte verzenddozen. Uiteraard zorgen wij er nog steeds voor dat uw producten goed verpakt worden zodat ze veilig aankomen.


Bezorgen

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland vanaf  € 50 gratis, en onder € 50 berekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 3,99.

  • Bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 uur en 18.00 uur.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product 's-avonds wordt bezorgd.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van DHL of Post NL die zelf de bezorgroute en bezorgtijden bepalen. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Korting

Kortingsacties gedaan via Social Media, de website of via kortingscoupons gelden nooit voor producten waar al een korting (bijv. Geur van de Maand) op gegeven wordt. In dat geval telt de hoogste korting.


Verkooppunten

Feel Your Web - Kanaalstraat 72 Lisse

Merken: WoodWick, Ashleigh & Burwood en Millefiori Milano 

Op dit verkooppunt kunt u kiezen uit minimaal 15 geuren WoodWick kaarsen en vind u elke maand ook 2 Geuren van de Maand met 25% kassakorting (zolang de voorraad strekt), Verder kunt u hier ook terecht voor Ashleigh & Burwood geurlampen en geuraroma's en geurstokjes van Millefiori Milano. Feel Your Web is geopend van woensdag t/m zaterdag en heeft ook een webshop feelyourweblisse.nl

Mijn Winkelkraam - Hoofdstraat 65-67 Hillegom

Merken: WoodWick

Op dit verkooppunt kunt u kiezen uit minimaal 10 geuren /WoodWick kaarsen en vindt u elke maand ook 2 Geuren van de Maand met 25% kassakorting (zolang de voorraad strekt)  

Polder Living & Lifestyle - De Dieze 50 Dronten

Merken: Yankee Candle, Greenleaf Gifts, LaCrosse en Village Candle 

Tip: Polder Living & Lifestyle is een XL Concept Store en het is daarom veilig shoppen. Verder hebben zij ook een webshop Polder Living & Lifestyle